Donjoy : orthesen

Donjoy-orthesen zijn hoogwaardige medische hulpmiddelen ontworpen om ondersteuning en stabiliteit te bieden aan de gewrichten van de enkel, knie en pols. Deze orthesen worden vervaardigd met duurzame en comfortabele materialen en bieden een nauwkeurige pasvorm voor elk gewricht.

Voor de enkel zijn Donjoy-orthesen speciaal ontworpen om te helpen bij het voorkomen of behandelen van verstuikingen, instabiliteit en andere blessures door de bewegingen van het gewricht te beperken of te immobiliseren.

Voor de knie worden Donjoy-orthesen gebruikt om het gewricht te ondersteunen en te stabiliseren, vaak na kniechirurgie of bij een gescheurde knieband. Ze kunnen ook worden gebruikt om artritis te verlichten door extra ondersteuning te bieden.

Wat betreft de polsorthesen zijn ze ontworpen om te helpen bij de behandeling van verstuikingen, peesontstekingen, artritis en andere vergelijkbare aandoeningen. Ze bieden stabiele ondersteuning terwijl ze enige mobiliteit toestaan om het comfort van de gebruiker te waarborgen.

Prijzen:
• Enkel: €14,14 in plaats van €21,75
• Pols: €24,71 in plaats van €38,02
• Knie: €15,44 in plaats van €23,75